SharePoint.BG

A fine bunch of Bulgarian SharePoint bloggers sharing experiences....

Безплатен SharePoint Training в зала на New Horizons

Съвместно със съдействието на New Horizons организирам целодневен и безплатен трейнинг за SharePoint програмисти – “SharePoint Development Days 2010”.

 

Агендата на обучението ще покрие разработване на решение от начало до край, като всички задачи ще са директно свързани с интерфейса и обектния модел на SharePoint 2007.

 

Трейнинг-а е за технически хора, които имат малко опит със SharePoint и искат да обогатят познанията си. Ще разгледаме основни практики и методи за разширяване на платформата, като примерите и задачите са напълно практични. Ще демонстрирам  и моят solution accelerator/deployment framework, който ускорява и улеснява разработването на решения. Голяма част от денят ще премине в писане на код - решението и всичко свързано с него си остава за Вас.

 

Това събитие се случва благодарение на трейнинг центъра на New Horizons и тяхното желание да предоставят зала с компютър за всеки. Ще работим върху виртуализирани машини с SharePoint 2007, Visual Studio 2008, Windows Server 2008.

 

Програмата на деня е следната:

 

Агенда

Време

1.       Интродукция, план на деня, цели, разглеждане на структура на решението, деплоймент процес

9.00-9.45

2.       Създаване на SharePoint обекти чрез декларитивен CAML - Fields, Content Types, Lists, Site Definitions

9.45-10.30

     Упражнение

10.30-11.30

3.       SharePoint List Forms - подмяна и разширяване

11.30-12.30

     Обяд

12.30-13.30

     Упражнение

13.30-14.30

4.       Създаване на SharePoint Web Parts

14.30-15.30

     Упражнение

15.30-17

 

Кога и къде:
Събитието ще бъде проведено на 22 Януари, 2010г. в трейнинг центъра на New Horizons (повече информация след регистриране)

 

 

За да заявите участие:

·         Всеки желаещ да ми прати е-майл на radi[at]sharepoint[dot]bg

Напишете ми пълното име , телефон и емайл за контакт, от коя фирма сте, и съвсем на кратко ми кажете какъв опит имате с SharePoint и SharePoint dev (мога да подготвя по-технически задачи ако всички желаещи са на по-напреднало ниво)

·         Моля, не променяйте Subject-a.

Тъй като местата са ограничени, запълването ще се случи по ред на отговорите, които получа. Няма официален catering, но района предлага възможности.

 

За New  Horizons:

Ню Хърайзънс България е най-големият ИТ обучителен и сертификационен център в България, част от световната верига New Horizons Computer Learning Centers, основана през 1982 г. в САЩ. В New Horizons Bulgaria можете да се обучите по всички актуални технологии, независимо дали става дума за Microsoft, Cisco, IBM, Oracle или друг производител.

 

Add comment

Loading