Press "Enter" to skip to content

SharePoint 2010 семинари в New Horizons

На скоро може да сте чули да казам, че ще водя семинари за SharePoint. Заедно с New Horizons организирахме работата, и вече има официални дати:

Microsoft SharePoint 2010: Предизвикателство за разработчици  30ти Ноември 2010

Microsoft SharePoint 2010 за IT Pro: Мисията е възможна 9ти Декември 2010

Първият е за разработчици, вторият за IT PRO специалисти, и двата са безплатни. По принцип плана беше да покрия материал от  What New    на Microsoft Learning, но прецених, че може по мой си стил. И двете сесии ще са по мой план, така както аз си представям нещата. За съжаление няма да мога да задълбая по темите, времето е само час и половина, по скоро е обобщение на няколко важни (според мен) и практични теми за хора с по=малко опит в платформата. Поради тази причина хора с много опит може да не намерят много нова информация. Въпреки това заповядайте, самият networking ще е полезен.

Подробни агенди може да намерите в постовете от Елена Янева посочени горе, но ако искате допълнителна информация може да ми пишете и да я включа.

Пряката цел на събитието е да се прецени какъв интерес има за бъдещи курсове по SharePoint. Това не е тайна, така че спокойно може да ми кажете ако имате интерес към нещо специфично.

За да се регистрирате, може да се попълни формата в края на постовете нa блога на New Horizons.

Поздрави и до скоро виждане!